45e ABKS vindt vanmiddag plaats!

Schaakstad Apeldoorn organiseert voor de 45e keer het Apeldoorns Basisscholen Kampioenschap Schaken. Het toernooi vindt plaats op zaterdagmiddag 26 maart van 13 tot 17 uur bij het Veluws College Walterbosch (Waltersingel 130). Dit jaar doen in totaal 32 teams mee van ongeveer 20 basisscholen. We spelen in twee categorieën: aspiranten en pupillen. Titelverdediger is de Eben Haëzerschool, maar er zijn veel andere kapers op de kust. Dus het wordt een spannend schaaktoernooi!

Tussen de partijen is er genoeg te beleven voor de kinderen, met onder andere de circusschool en simultaan schaken. Maar je kan ook lekker even buiten gaan spelen op het schoolplein. We kijken uit naar een gezellige schaakmiddag en wensen alle deelnemers veel succes en plezier!

Plaats een reactie