Geslaagd slot van scholencompetitie 2018-2019

De Apeldoornse schaakcompetitie van de 16 pupillenteams en de 16 aspirantenteams kende in mei een hele spannende ontknoping! Alle standen en uitslagen zijn inmiddels bijgewerkt op deze website. Felicitaties aan al onze prijswinnaars. En super leuk dat iedereen (175 deelnemers!) zo enthousiast hebben mee geschaakt.

We zetten de winnende teams per categorie nog even op een rij:

Aspiranten – topklasse
1. De Diamant
2. De Regenboog 2
3. De Zonnewende

Aspiranten – 1e klasse
1. Eben Haëzer
2. KWS 1
3. De Regenboog 3

Pupillen – topklasse
1. Eben Haëzer
2. KWS 1
3. De Diamant

Pupillen – 1e klasse
1. KWS 2
2. De Wegwijzer & De Korenaar
3. De Korenaar

Na de zomervakantie gaan weer van start met een nieuwe scholencompetitie 2019-2020. We hopen natuurlijk alle deelnemende scholen weer terug te zien en wellicht melden zich ook nieuwe scholen om mee te schaken. De schoolschaakcompetitie loopt vanaf november tot mei.

Plaats een reactie