Schaakstad winnaar Veluws College scholencompetitie 2022-2023

De schoolschaakcompetitie is in april afgerond met de laatste speelronden voor de pupillenteams (dinsdag 11 april) en de aspirantenteams (dinsdag 18 april). Het bleef tot het laatste moment heel spannend in alle poules. Uiteindelijk zijn de teams van Schaakstad kampioen geworden bij zowel de pupillen als aspiranten. Bij de pupillen eindigde De Zevensprong op de eerste plaats in poule B. Bij de aspiranten veroverde Eben Haëzer 2 de eerste prijs in poule B.

We zijn blij dat zoveel kinderen hebben mee geschaakt (ruim 100) en met elkaar veel spelplezier hebben beleefd. Felicitaties aan alle prijswinnaars en graag tot ziens bij volgende schaakevenementen in Apeldoorn!

Schaakstad: 1e asp A
Eben Haëzer: 2e asp A
De Zevensprong: 3e aspA
Eben Haëzer 2: 1e asp B
De Eendracht: 2e asp B
Hertog v Gelre: 3e asp B
Schaakstad: 1e pup A
Zonnewende 1: 2e pup A
Zonnewende 3: 3e pup A
De Zevensprong: 1e pupB
Berg en Bos: 2e pup B
De Eendracht: 3e pup B